Opgrader din have på billig vis

Er du en glad husejer, sommerhusejer eller rækkehusejer og har en dejlig have til? Så er det sikkert i længden dyrt at holde haven og også få den til at se moderne og tidssvarende ud, uden at bruge mange penge på at anlægge nye bede, nye stauder og nye blomsterkrukker. Hvad gør man så, når man alligevel gerne vil opgradere sin haves look uden at bruge mange penge på en ny renovering og modernisering? Her guider vi til nogle ting, som du kan gøre uden at det koster en sand bondegård.

Læg granitskærver i bedene

Har du en have med en masse bede, kan du med fordel lægge granitskærver heri, så de fremstår knivskarpe og nyanlagte. Det giver et flot look og en pæn overflade, når der ligger granitskærver fra https://grat.dk/granitskaerver-i-big-bag/267-saesontilbud-granitskaerver-sort-1116-mm-big-bag-1000-kg.html i bedene. Du er her sikret, at de lægger sig pænt og er nemme at vedligeholde, idet de samtidig holder ukrudtet nede. Dermed sparer du også at skulle gå og luge rigtigt meget i bedene. Du kan her bruge resten af granitskærverne, såfremt der bliver noget til overs, på at lægge dem i indkørslen eller på stierne rundt omkring i haven.

Lav flotte gangstier i haven

Har du en have, hvor der er plads til at have hyggekroge og bede rundt omkring i haven, kan du lægge nogle flotte stisystemer, der går forbi bedene og hyggekrogene som naturlige veje dertil. Her kan det være rigtigt pænt med helt sorte granitskærver eller grå, som lægger sig pænt på jorden og giver et stilrent look. Vær her opmærksom på, at tilbuddet for granitskærver giver dig muligheden for at bestille to big bags på samme tid, hvilket er en forudsætning for at få sæsontilbuddet. Det er en god investering i din have, idet den fremstår meget nydelig, uden at du skal bruge de store pengesummer på den. Gangstierne kan også være gode, hvis I har børn, der gerne vil løbe og lege på stierne og lave lege ud af det. For eksempel jorden brænder eller røvere og soldater. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for børnenes leg i haven rundt om og på stierne af granitskærver.

Anlæg en flot indgang til carporten

Har I en carport, der også godt kunne trænge til at få moderniseret sit look, er der her en god mulighed for at lægge granitskærver i indgangen. De er nemme at køre på når man har bil og de giver et flot look ud ad til fra vejen. Vær her opmærksom på at fragten er gratis, såfremt du befinder dig på Fyn eller i Jylland, mens det koster noget at få leveret, hvis du bor på Sjælland. Der er en stor fordel i at få leveret to paller med det samme, fordi I her kan bruge en større plan til at anlægge både carporten, bedene og stierne i haven på én gang. Dermed får jeres have et samlet nyt look, som I vil blive rigtigt glade for i længden.