Den mest effektive måde at samle efterårets blade på

Sommeren er slut, bladene falder nu fra træerne, og det er igen blevet tid til at feje dem sammen. Eller er det? For en kost er ikke den eneste mulighed, der findes på markedet. Det har nemlig sjældent været billigere at investere i den spritny løvblæser.

Find en løvblæser, som passer til dit behov

Der er mange brands derude og det er ikke alle løvblæsere som kan det samme. Derfor er der nogle ting, som det er smart at tænke over, før man skifter kosten ud.

For det første skal man være opmærksom på, at der hovedsageligt er to slags løvblæsere. Den første er den klassiske, som bare kan blæse bladene væk fra din indkørsel eller dit fortov. Det kan være fint, fordi det derefter er let at samle dem i en bunke, hvorfra man med uden besvær kan samle dem op og smide dem til kompost. Men der er også versioner, som er udstyret med en ekstra funktion. Det er dem med sugefunktion. Er det sådan en man er på jagt efter, kan man overveje at undersøge udvalget af Stihl løvsugere.

Hvor stort et areal skal løvblæseren dække?

Det næste man skal tænke over er, om løvblæseren bare skal kunne fjerne blade fra en lille indkørsel eller et kort fortov, eller om det f.eks. handler om en stor baghave. For hvis man har et stort bladfyldt område at arbejde på, skal man tænke over batteriets størrelse. Det er ikke fordelagtigt, hvis man skal igennem flere opladninger, før man er færdig.

På mange løvblæsere står der et estimat over hvor stort et areal, man kan blæse fri for blade på en time. Hold øje med dette estimat og sammenlign det med hvor stort et område, du regner med at skulle dække. Så er du godt på vej til at ramme rigtig.