Solide gulve til privat og erhverv

Uanset om det er i hjemmet eller i industribygningen, kan man have behov for et gulv som holder længe, og som er slidstærkt og rengøringsvenligt. Dette gælder for eksempel på fabrikken, på autoværkstedet, eller i køkkenet eller kælderen i hjemmet. Måske leder du efter noget gulv, som nemt kan gøres rent i hverdagen? Så er et Epoxygulv et godt valg.

Læs mere om, hvad denne form for gulv har af fordele, og hvor du kan købe det her:

Gulve som er slidstærke og holdbare

Et Epoxygulv er hele tre gange så stærkt som et betongulv, og er det stærkeste gulv, som du overhovedet kan vælge. Derfor er det oplagt til industri- og erhvervsbygninger, for eksempel hvor der er mange mennesker dagligt, eller bygninger hvor der er tunge maskiner.

Gulvene er uden fuger og er nemme at gøre rent. Har man store overflader som skal gøres rent dagligt, er det en fordel at vælge et gulv som ikke kræver det store rengøringsarbejde. Har dine lokaler brug for særlige gulve, kan du også stille krav til for eksempel skridsikkerhed, elektrisk ledeevne og lyddæmpning. På den måde er du sikker på at få et gulv, som opfylder dine krav.

Gulve til private hjem

Epoxygulvene er som sagt også oplagte til de rum i hjemmet, som skal kunne tåle slid og som hurtigt bliver snavsede. Det kan for eksempel være i entreen, hvor man kommer ind med beskidte sko på, eller i kælderen hvor man har opbevaret forskellige ting, eller måske har et lille værksted.

Når man skal finde et gulv til det private hjem, kan man med fordel vælge det såkaldte New Yorker gulv, som er i lidt blødere materiale, og derfor passer godt ind i en bolig. Gulvets udtryk er stilsikkert, og giver et lidt råt betonlook. Har du spørgsmål til valget af gulv, kan du selvfølgelig finde råd og vejledning.