Få en god forsikring og bliv mere tryg

Det er vigtigt at have styr på sine forsikringer. Det gælder både til bilen, huset og generelt bare det meste. Der findes mange forskellige forsikringer, og det kan godt være en jungle at finde rundt i, men det kan være en god idé at sætte sig ind i det, da det kan tjene sig hjem, hvis uheldet skulle opstå. En kaskoforsikring forbinder man ofte med en bilforsikring, men man kan sagtens få en kasko til andre køretøjer. En kaskoforsikring kan dække skader på bilen, motorcyklen, knallerten eller en trailer, alt efter hvad man vælger.

Krav fra banker og finansieringsselskaber

De fleste vælger en kaskoforsikring, hvis de har en nyere bil, da forsikringen dækker skader som f.eks. buler, ridser, brand, tyveri med mere. Det kan være en god idé at vælge et sted, hvor man også er dækket i udlandet. Hvis man skal på køreselvferie i udlandet, kan man være uheldig, og man kan have brug for vejhjælp, derfor kan det være en god idé, hvis det også er inkluderet. Læs om kasko forsikring og dækning her. Det kan være en fordel at vide, hvad ens bank har af krav til kaskoforsikring af køretøjer. Nogle banker og finansieringsselskaber stiller krav til en kaskoforsikring, som de finansierer og giver lån ud til.

Få styr på forsikringsbetingelserne

Med en kaskoforsikring er man dækket godt ind, men det er også vigtigt at kende til undtagelserne, det vil sige, der hvor man ikke er dækket ind. Hvis en skade er opstået som følge af mangelfuld vedligeholdelse, skader der kunne have været mindsket eller undgået ved ikke at bruge bilen, skader der er forårsaget af en fører, der ikke har et gyldigt kørekort med mere. Det er altid en god idé at få et præcist overblik over, hvad ens kaskoforsikring ikke dækker ved at læse forsikringsbetingelserne.