De vigtigste møbler i dit soveværelse

Et soveværelse skal være praktisk, komfortabelt, hyggeligt, indbydende og pænt. Der er nogle møbler, som du bare må have i dit soveværelse, og der er nogle møbler, som mest bare er ekstra luksus. Du tænker måske, at indretningen i soveværelset ikke er det vigtigste, da det ikke som oftest er her, du inviterer gæster med hjem. Men indretningen i soveværelset er vigtig, mest for din egen skyld, da du skal kunne have det komfortabelt i hyggelige rammer, når du skal sove, se film, læse eller des lige.

Den perfekte seng – det vigtigste møbel

Med til det gode soveværelse hører selvfølgelig den gode seng. Du har faktisk mulighed for at style og sammensætte din seng på et utal af forskellige måder. Du skal blandt andet tage stilling til, om du ønsker en Sengeramme rundt om sengen og ydermere, hvilket materiale og farve, sengerammen så skal have. Med til en seng og sengeramme hører også ofte natborde, der gerne må passe til.

Du skal også tage stilling til højde og type af seng, og hvilke sengeben, du ønsker. Det kan være, du skal have et komfortabelt sengegærde, som er godt at sidde lænet op af, hvis du for eksempel godt kan lide at sidde og læse eller se film i din seng.

De øvrige møbler

Det er en god idé at have natborde, hvor du kan lægge telefon, bog og briller fra dig inden, du skal sove. Derudover opbevarer de fleste mennesker deres tøj i soveværelset, medmindre man har et andet rum specielt til dette. Hvis ikke det er tilfældet, skal du have et skab, en kommode eller et andet opbevaringssystem til dit tøj. Med til det følger et helkropsspejl, som du kan iagttage helheden af dit udtryk i, inden du forlader huset om morgenen.

God belysning er et must i soveværelset, sammen med flot pynt og måske boghylder og planter.