Alt hvad du skal vide om særeje

Selvom de fleste ægtepar aldrig overvejer, at det er en mulighed at blive skilt, så er det noget som sker for mange flere end man lige tror. Det anslås at op til halvdelen af alle ægteskaber ender i en skilsmisse. Dette er med få undtagelser, altid en vanskelig situation at stå i og mange skilsmisser ender desværre i store konflikter. Baggrunden for disse er ofte dybere, men manifesterer sig ofte når det kommer til bodeling og forældremyndigheden. Når det kommer til bodelingen, så er der mange par, som aldrig overvejer at få udformet en ægtepagt med særeje og dette er ofte grunden til konflikten, for pludselig er der fælleseje og så skal man dele tingene. Ved en ægtepagt med skilsmisse særeje, kan man få udformet en aftale, der præcist specificerer, hvem der beholder hvad. Det kan især være en fordel for personer, som har opbygget en større formue på egen hånd, inden de indgår i et ægteskab. For at få udformet en ægtepagt, skal man finde en kompetent advokat der kan hjælpe. Hvordan man gør det, kan du få svaret på ved at læse med.

Efterspørg anbefalinger fra andre

Hvis man leder efter en advokat, som kan hjælpe med at få udformet en ægtepagt, så er det en god idé at efterspørge anbefalinger fra folk man kender. Det kan både være personer som har fået lavet en ægtepagt inden de blev gift, eller personer man kender, som har været igennem en skilsmisse og derfor har erfaring med et advokatfirma inden for dette område. Uanset hvad, så er det altid en god idé at række ud til de forskellige mennesker man kender, for at hører om de kan anbefale en bestemt advokat eller et firma, som de har gjort sig nogle erfaringer med. Det kan både være til ens fordel, men også fungere som en advarsel.

Find en god advokat ved hjælp af internettet

En hurtigere og i mange tilfælde nemmere metode, er at bruge internettet til at finde en advokat. Som med alle andre firmaer og fagpersoner indenfor forskellige brancher, så har størstedelen af alle advokater også en hjemmeside. Her kan man både læse om hvad de tilbyder, deres priser, samt hvordan man kommer i kontakt med dem. For at finde en advokat ved hjælp af internettet, kræver det blot at man har adgang til internettet og kan finde ud af at bruge en søgemaskine. Herefter er det blot at vælge at gennemgå alle søgeresultaterne for at finde frem til en god advokat, som kan hjælpe dig/jer med at få udformet en ægtepagt.