3 gode grunde til at bestille ejendomsservice

Når man ejer en bolig, er der generelt mange opgaver der skal tilses med jævne mellemrum. Og hvis du er en af de mange boligejere der også lejer en eller flere dele af din ejendom ud, så er opgaverne ofte blot mangedoblet.

Det er nemlig dig som udlejer, der har ansvaret for vedligehold indeni såvel som uden på din ejendom. Derfor er der godt med timer at spare, hvis du henter hjælp udefra til netop de opgaver.

I kan få hjælp til simple håndværksopgaver

Får du opkald fra dine lejere om alt fra en ødelagt opvaskemaskine til sikringer der skal skiftes? En af de største fordele ved at bestille en god ejendomsservice, er at det giver dine lejere mulighed for at få hjælp, uden at du skal smide alt hvad du har i hænderne. For det giver dig nemlig mulighed for at hyre en vicevært, som dine lejere kan henvende sig til i stedet for.

Der er hjælp at hente året rundt

Én af de ting der kan være noget af en pligt at udføre som udlejer er snerydning og saltning af fortovet foran bygningen. Og hvis du ikke selv bor i eller i nærheden af den ejendom du udlejer er det både en besværlig og tidskrævende tjans. Men med en god ejendomsservice er det blot endnu en bekymring du ikke selv skal tage dig af.

Tingene bliver gjort ordentligt

Måske har du prøvet kræfter med at få dem der rent faktisk bor i ejendommen til at gøre en indsats. Det kan være du har forsøgt til med en ordning for trappevask eller en årlig rengøringsdag hvor der skal fjernes ukrudt udenfor. Det er dog svært at tjekke om det bliver gjort og om det bliver gjort ordentligt. En god ejendomsservice hjælper dog hurtigt på den problematik med alt fra trappevask til vinduespudsning.