Sæt jeres præg i hjemmet

At købe et hus – måske sågar sit første hus, kommer med et væld af praktikaliteter, der skal falde på plads, før man endelig kan læne sig tilbage og nyde sit nye hjem. Hvis I er flyttet ind i et hus, der har haft brug for en kærlig hånd fra start, har I sikkert valgt at prioritere efter, hvilke løsninger der var nødvendige, og hvilke der kunne vente. Nu, hvor I endelig er sat, og lige så langsomt kan danne jer overblik over det nye hus, støder I nok fortsat på ting, I godt kunne tænke jer at ændre.

Hvis I trænger til at sætte et præg på jeres nye hjem, kommer her nogle tips til, hvordan I kan nå i mål.

Mal over

Har I beholdt de gamle ejeres køkkenskabe af lyst træ? Ingen grund til at smide skabene på porten, blot fordi de ikke falder I jeres smag. Mal dem over med en farve, I foretrækker og skift håndtagene ud.

Hvis det ikke just er designgulve, I har overtaget, og hvis I ikke bryder jer synderligt om dem, der er, kan gulvet dækkes med et flot gulvtæppe, som i stedet vil løbe med al opmærksomheden!

I kan også overveje at male en enkelt væg i stuen eller i køkkenet, for at friske rummet op.

Gør det til jeres eget

Tag ejerskab over det, de tidligere ejere har efterladt i stedet for at negligere det. Måske har I overtaget et tilgroet skur, I i første omgang havde tænkt jer at rive ned. Der kan være en masse gemt potentiale, hvis I blot sætter tid af til at undersøge og udforske mulighederne. Måske kan I i stedet få et effektivt redskabsskur eller et lille værksted ud af det!

I kan bestemt se frem til at skabe en masse minder i jeres nye hjem. God fornøjelse!