Sådan kan du gøre din stue hyggelig

Mange af os bruger meget af vores tid i stuen. Det er et fælles rum, hvor vi kan samles med familie og venner til eftermiddagskaffen, en god film eller brætspilsaften. Stuen et rum, i vores bolig, hvor vi kan slappe af, hvilket for mange også betyder, at stuen gerne må være indrettet flot og hyggelig.

Hvis du står og skal indrette din stue, kan du muligvis få nogle tips med på vejen her.

Belysning

Belysning er en vigtig del af stuen, og også for mange andre rum. Belysning er praktisk i det den giver mulighed for at finde rundt i et rum, når mørket falder på, men belysningen i et rum kan også være med til at skabe stemningen i et rum. Derfor kan det være, at du skal overveje, hvilke lamper du gerne vil have i din stue, da forskellige lamper kan give forskellig belysning. belid er et brand, som laver flere forskellige kategorier af lamper. Du kan for eksempel købe en gulvlampe til lænestolen eller sofaen, som kan fungere som en læselampe. Du kan også købe en loftslampe, som kan give hele rummet en oplysning. Det kan også være en god idé at kigge på forskellige elpærer, da der findes forskellig toner af lys.

Komfort

Komforten i stuen er også et vigtigt element for, at vi kan sidde og hygge os. Alt efter hvor stor din stue er, kan du måske se nogle forskellige muligheder i forhold til komfortable siddepladser. Sofaer findes i forskellige former og størrelser. Hvis du har en stor stue, kan det være, at en U-sofa kunne være essentiel at samle familien og vennerne i. Det kan også være du vil have en mindre sofa og eventuelt nogle gode lænestole dertil, som også kan give god fleksibilitet, hvis du sommetider får lyst til eller behov for at ommøblere.