Ny terrasse? Læs med her

Står du overfor at skal have lagt ny terrasse? Hvad enten det er fordi den gamle skal laves om, eller det er fordi du skal have terrasse for første gang, kan det være rart at vide lidt om de forskellige slags terrasser, man kan få. Herunder gives en del eksempler, som du kan tage med videre i planlægningen!

Sandstensterrasse

Som første værdige benævnelse i terrasse inspiration, ses sandstensterrasser. Disse natursten er både flotte at se på, men også behagelige at træde på – hvilket kan være en fordel! De findes i et kæmpe sortiment, med forskellige farver og nuancer, fra creme-gullig, rødlig, koksgrå og til dybbrune. Denne type terrasse skaber et roligt udtryk, som indbyder til hyggelige stunder og en dejlig atmosfære.

Træterrasse

Den næste type terrasse, der kan nævnes, er en populær kending. Træterrassen er ikke nyopfundet, og mange folk har dem i deres hjem eller sommerhuse. Når man skal bygge en træterrasse, er det værd at overveje både hvor den skal være, hvilket fundament den skal bygges på, og trætypen. Alt efter hvad der vælges, kræver træterrasser mere eller mindre vedligeholdelse, men det handler først og fremmest om at du får lige den terrasse du gerne vil. Skal der være rækværk omkring, således at terrassen er afdækket og man kan sidde og hygge i fred? Eller er det mere et åbent deck ud til haven?

Brostensterrasse

Sidst, men ikke mindst, kan der nævnes brostensterrasser. Disse kan både være med rene brosten, men også være en kombination af brosten og fliser, hvilket givet et noget andet, og mere distinkt udtryk. Her er der mulighed for at vælge brosten på net, således at lægningen af dem bliver gjort nemmere. Har man en meget specifik idé er det også muligt i stedet at håndlægge vær eneste sten, og denne type terrasse er derfor meget tilpasselig alt efter smag og behag.