Går du med tanken om at opgradere dit kreaskab? Få nogle gode idéer til projektet her

Har du en kreativ sjæl, eller elsker du blot at udtrykke dig ved hjælp af saks, forskellige papirstørrelser, farveblyanter og hvad fantasien ellers sætter grænser for? Så har du, eller kender måske nogen, der opbevarer hele molevitten gemt i skabet eller skuffen, hvor det ikke altid er helt ryddeligt. Og du kunne egentlig godt tænke dig at få opgraderet dit kreaskab, så det er helt i top til nye projekter. Så får du her nogen idéer til ting, du evt. kan supplere det kreative hjørne med.

Hav rigeligt med basis-udstyr

Selvom et stort sortiment af karton i uendelige farver, alverdens papirstørrelser mm. kan det være en god idé at eje forskellige dele af det helt basale kreaudtryr. Det kan f.eks. skarpe sakse, som klipper mere præcist, underlag til dit kreaprojekt, som giver god mulighed for en bedre arbejdsproces, eller hvad du ellers tænker ville være nyttigt i din kreative hobby.

Du kan f.eks. undersøge sortimentet af papir online, hvor der udbydes et hav af forskellige papirstørrelser. Bliv klogere på papirstørrelser her, og lad dig blive drevet af papirets muligheder til dit næste kreaprojekt.

Ta’ på udkig efter supplerende kreamaterialer det rigtige sted

Selvom den kreative hobby og kreaskabet kan indeholde mange forskellige ting, er det nogle gange lidt uoverskueligt at skulle på udkig i et hav af forskellige butikker for at finde de rigtige ting. En idé kan derfor være at tage et kig på nettet for at danne sig et overblik over materialer, som kunne være spændende at supplere den kreative hobby med, og evt. senere afhente det i den fysiske butik – hvis det ikke viser sig, at man har fundet materialer fordelt over mange butikker.

Eksempelvis kunne du anskaffe dig forskellige papirstørrelser i flere farver for at udvide kreativiteten. Kun fantasien sætter grænser.